Završni čin fudbalske drame u domaćoj ligi: kladi se ko će u Evropu, ko u drugu ligu, a ko uzima Kup! (FOTO)

Foto: Meridianbet

Poslednji vikend u mesecu obeležiće povratak fudbala na srpske terene. Nakon više od dva meseca pauze, ljubitelji domaćeg šampionata će konačno imati priliku da uživaju uz mečeve omiljenih timova. Barem još četiri kola, koliko je ostalo do prevremenog kraja šampionata.

Nastavak takmičenje u okviru Linglong Tire Super lige Srbije donosi novo uzbuđenje, a za raznoliku ponudu i pregršt mečeva, kao i uvek, pobrinula se Meridian kladionica gde vas očekuje preko 5.000 opcija za igru, uz tradicionalno najveće kvote!

Posle izjašnjavanja svih klubova Super lige Srbije, odlučeno je da se u okviru sezone 2019/20 odigraju preostala četiri kola, bez plej-ofa i plej-auta. Prema kalendaru za nastavak prolećnog dela sezone 27. kolo igraće se već od petka – 29. maja, a poslednje 30. kolo je na programu 20. juna. Očekivano najveću pažnju skrenuće utakmice koje će odigrati večiti rivali. Tako već u petak, u večernjem terminu (19:30) Crvena zvezda će gostovati Radu, dok dan kasnije Mladost iz Lučana dolazi na megdan Partizanu. Crveno-beli su lideri u ligi sa 69 bodova, 11 više u odnosu na drugoplasirani tim iz Humske, a nedavno su imali sjajnu uvertiru pred Rad, pobedivši Grafičar – 4:0.

Ukoliko ekipa Dejana Stankovića sutra slavi na Banjici zvanično će obezbediti novu titulu prvaka. Dupla pobeda na Zvezdu u Meridianu vrednuje se atraktivnom kvotom 2.15, dok konačan ishod na ovom meču možeš da kombinuješ i sa brojem golova što ti obezbeđuje duplo više šanse za dobitak.

Na drugoj strani Topčiderskog brda, tim koji predvodi Savo Milošević ne bi trebalo da ima problema u utakmici protiv Lučanaca, što potvrđuje i kvota na pobedu – više nego sigurnih 1.18. Posebno zanimljivo biće u Novom Sadu, gde u goste Vojvodini dolazi uvek nepredvidiv Čukarički. Novosađani se nalaze na trećem mestu sa 55 bodova, tri manje u odnosu na Partizan, a cilj da sezonu završe kao vicešampioni nije nedostižan.

Iznenađujuće dobru sezonu ima Bačka Topola, koja je pre prekida šampionata bila u izuzetnom naletu – zabeležila je šest mečeva bez poraza i nalazi se u samom vrhu tabele. U nedelju dočekuje Javor, a videćemo da li će trijumfalnu seriju nastaviti i posle pauze. Sudeći prema kvoti (1.30) pobeda je sasvim sigurna.

Naravno Bundesliga će i ovog vikenda privući ogromnu pažnju, a fudbal će se takođe igrati i u Belorusiji, Mađarskoj, Češkoj, Južnoj Koreji…

Fudbalsko ludilo se lagano zahuktava. Sve što je potrebno jeste da se registruješ na meridianbet.rs, opredeliš se za svoje favorite i dođeš do sjajnih dobitaka!

I ne zaboravi – dupli dobitak takođe je moguć, i to samo u Meridianu!

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*