NIKO KAO MERIDIANBET Nova ekskluziva – tačan rezultat bilo kad na utakmici!

Kad pomislite da nema dalje, tu je Meridianbet da vas demantuje! Kako, pitate se verovatno? Sada ćemo vam reći, a videćete i da je – pomalo neverovatno!

Meridianbet vam već nudi najveći izbor igara, sjajne bonuse… Sve to je dobro poznato. Tu je i mogućnost „Turbo cash“ isplate i to kad je na vašem tiketu minimum tri dobitna para, zatim je tu i „cash out“, odnosno isplata pre završetka utakmice…

Ne zaboravite ni „money back“, odnosno isplatu u slučaju jednog promašenog para, kao ni na veličanstven niz najmodernijih onlajn kazino igara. Dakle, Meridianbet vas je navikao na inovacije, pa vam tako i ovog puta predstavljamo nešto neviđeno na našim prostorima.

Ekskluzivno, samo u Meridianbet kladionicama, možete tipovati na određeni tačan rezultat i ukoliko taj rezultat bude bilo kada u toku meča, bez obzira na krajnji ishod utakmice koju ste odabrali – tiket postaje dobitan! Da, dobro ste pročitali!

Zamislite samo, veliki engleski derbi koji igraju Liverpul i Mančester junajted, tipovali ste na tačan rezultat 0:2 i nekim čudom, barem ove sezone kad su „đavoli“ u pitanju, Markus Rašford dvaput pogodi mrežu „crvenih“ i to u sred grada Bitlsa! Neki 15. minut je u pitanju…

Brže-bolje u Meridian, podižete novac, pa vas ni ne interesuje što je četa Jirgena Klopa već do poluvremena smanjila na 1:2, a u nastavku totalno okrenula utakmicu u svoju korist. Vi ste taj ostatak utakmice odgledali srećni, punih džepova, dok su se ostali verovatno nervirali do samog kraja susreta na „Enfildu“.

Zvuči kao naučnofantastična priča? Možda, ali ona je i te kako moguća u Meridianbet kladionicama! Dakle, odigrajte „tačan rezultat u bilo kom trenutku meča“ i ukoliko vaš rezultat na tiketu bude isti kao bilo koji trenutni rezultat na meču – možete podići novac!

Meridian pomera granice – za vas!

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*