MERIDIANBET PONUDA Najbolje kvote za derbi Totenhem Liverpul

U 22. kolu Premijer lige Totenhem u Londonu dočekuje prvoplasirani Liverpul, a za taj derbi Meridianbet vam je pripremio sjajne kvote.

Ova utakmica za „pevce“ dolazi u najgorem mogućem trenutku, jer se povredio najbolji igrač i kapiten ekipe, Hari Kejn. On će morati na operaciju i na teren se vraća tek sredinom aprila, a Murinjo nema pravu zamenu za njega. Sa druge strane je četa Jirgena Klopa, koja melje sve pred sobom, i koja nije primila gol na poslednjih pet utakmica. Meridianbet vam je pripremio primamljive kvote, kao i uvek, a ukoliko mislite da će Kejnov izostanak i sjajna forma odbrane Liverpula imati neku ulogu, na igru 2&NG kvota je čak 3,20.

Takođe, Redsi su slavili u poslednja četiri duela sa subotnjim protivnikom, što nije beznačajan podatak. Na prethodne dve posete Totenhemu bilo je 1:2 i 0:2, a Meridianbet nudi kvotu 3,65 na igru 2&2-3 gola.

Od kada je Žoze Murinjo došao na klupu „pevaca“, ekipa je sačuvala mrežu na samo jednoj utakmici! To je, naravno, negativni rekord Portugalca, a s obzirom da su gosti drugi napad lige, nije teško spojiti te dve kombinacije u jednu igru. Naravno, Meridianbet ima lepu ponudu za vas – da Liverpul da gol u oba poluvremena, kvota je 2,36.

Iako su tradicija, trenutna situacija sa formom i igračkim kadrom na strani gostiju, ne treba zaboraviti da su Murinjove ekipe bile najbolje onda kada su ih svi otpisali. Čini se da je isti slučaj i sada sa Totenhemom, koji je već prežaljen, iako utakmica nije ni počela. Ako mislite da će Specijalni uspeti da ostane neporažen, i ako ste sigurni u to, možete dobro naplatiti. Na igru 1X Meridianbet daje kvotu 2,13!

Zbog izostanka Kejna i loše forme Eriksena, čini se da sav teret u napadu pada na pleća Lukasa Moure i Son Heung-Mina. Korejac nije u dobroj formi, ali je protiv „velikih i te kako znao da bljesne. Meridianbet nudi kvotu 3,25 da Son postiže pogodak! Slična stvar je i sa Lukasom Mourom, samo je kvota nešto veća – čak 3,60.

Sadio Mane je proglašen za najboljeg igrača Afrike u 2019. godini, i trenutno je u odličnoj formi. Sa dodele nagrada je došao ranije kako bi se što bolje spremio za ovaj duel, a ako mislite da će ga upravo on rešiti golom – Meridianbet nudi kvotu 2,20!
Ovo su samo neke od igara na koje se možete kladiti u Meridianbet kladionacama, a za šta god da se odlučite u jedno budite sigurni – na „Novom Vajt Hart Lejnu“ vas u subotu od 18.30 čeka spektakl.

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*