MERIDIANBET TIKET ZA EVROLIGU Sjajne kvote na Zvezdu protiv Albe

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Albi u Berlinu, u meču 9. kola Evrolige koji je zakazan za utorak od 20 časova.

Crveno-beli se nalaze u žestokom ritmu, u kojem će odigrati četiri teške utakmice u sedam dana. Duel sa Albom je treći po redu, i to posle dva vezana poraza od Asvela i Partizana.

Zvezda se nalazi u velikim problema i to je vrlo jasno… Dva dana posle poraza u večitom derbiju važi za apsolutnog autsajdera i Meridianbet kvota na dvojku u Berlinu je čak 3.10.

Možda joj ta uloga i pomogne, jer bi crveno-beli rasterećni mogli da prikažu dobru partiju i počnu sa izlaskom iz krize.  Prilikom sastavljanja tiketa treba znati da su u Beogradu ostalii Džejms Gist i Stratos Perperoglu, dok su u timu oporavljeni Derik Braun i Nikola Jovanović.

Promena igračkog kadra može da bude plus i da razmrda ekipu koja je samo dva puta ove sezone u Evroligi postigla više od 80 poena. Ako Zvezda u Berlinu prebaci granicu od 80.5 poena, kvota je 2.20.

Trener Andrija Gavrilović poveo je na put 14 igrača, jer ih čeka dupli program elitnog takmičenja. Odmah posle meča sa Albom idu u Kaunas gde će u četvrtak gostovati Žalgirisu.

Do sada su Zvezda i Alba odigrali dva meča, oba 2015. u Top 16 fazi Evrolige. Alba je slavila na svom parketu 73:68, a Zvezda se revanširala sa 86:69.

Za ovaj treći okršaj Meridian vam je spremio i specijal, sa uvek zanimljivim igrama i najboljim kvotama. Među njima su i sjajna kvota 30 da će Zvezda pobediti u svakoj četvrtini.

Jeste u lošoj formi, jeste da dupli program Evrolige dolazi u baš nezgodnom trenutku, jesu crveno-beliu zdrmani, ali košarka je sport u kojem je sve moguće.

Da li će šok-terapija i izostavljanje Gista doneti rezultat? Da li će se to odraziti na broj skokova ili ukupno faulova? Možda vam baš to bude zanimljivo za vaš tiket.

Ili to da će Zvezda u Berlinu postići 100 ili više poena, što biste mogli da naplatite sa čak kvotom 20!

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*