ZVEZDA – BARSELONA Uzdrmana Zvezda dočekuje silnu Barselonu

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju veliku Barselonu u 4. kolu Evrolige, a meč je zakazan za četvrtak od 21 sat u hali „Aleksandar Nikolić“.


Nekadašnji „Pionir“ moćno je mesto na kom su padali košarkaški velikani! Ali i mesto na kojem ne padaju vaši dobitni tiketi.

Uzdrmana Zvezda dočekuje silnu Barselonu i ono što sve zanima je sigurno – kvota na trijumf srpskog i ABA prvaka. Meridianbet kaže da je fantastičnih 3.45.

Gosti predvođeni Svetislavom Pešićem i pojačani NBA zvezdom Nikolom Mirotićem su među glavnim favoritima za fajnal-for, a i za titulu prvaka Evrope.

I Zvezda dočekuje baš takvog rivala u prilično nezgodnom trenutku. Otišao je Milan Tomić, još se ne zna ko će ga naslediti, ali ekipa će se „skupiti“ i šok terapija je nešto što je možda potrebno srpskom i ABA šampionu.

Baš ova utakmica mogla bi da pokrene Zvezdu i na početku sezone pomeri u mirniju luku okruženu pobedama. S ozbirom na okolnosti, odlično se vrednuje i „kec“ sa hendikepom, pa je naša kvota 2.29 na pobedu Zvezda ili sme i da izgubi sa najviše četiri poena razlike (1iH4.50).

Jednostavno, „Pionir“ je mesto gde se i najvećim favoritima tresu ruke. Gde budžeti gube vrednost, a i najbolji košarkaši umeju da izgledaju vrlo loše. Znala je Zvezda da baci na kolena brojne evropske velikane, padali su i Real, i Fenerbahče, i Efes, i imala je sedam vezanih pobeda.

Zato vam Meridianbet daje sjajnu kvotu od čak 6.80 na pobedu Zvezde uz više ili manje (u oba slučaja) od ukupne granice 154.5 poena.

Šta će biti strategija Andrije Gavrilovića, doskorašnjeg Tomićevog pomoćnika koji je, bar privremeno, preuzeo kormilo? Možda trojke, možda unutrašnja igra, možda raspoloženje nekog pojedinca…

Sve što vas zanima a želite da stavite na vaš tiket, možete pronaći i u našoj specijalnoj ponudi. Asistencije, skokovi, faulovi… čeka vas i klađenje uživo sa najboljim kvotama.

Do tada, kako odoleti na ponudu da Zvezda prelazi „stotku“ i daje 100+ poena, a kvota je velikih 25! Zvezda i Barselona, novi evroligaški spektakl u „Pioniru“, i Meridianbet kao pravo mesto za vas.

 

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*