GLAVNI AKTER ANTONIO: „Derbi Italije“ u Torinu

Kada se spomene derbi, i kada se spomene Italija, mnogi pomisle na utakmicu Inter – Milan. Međutim, to nije najveći meč na „čizmi“.

Takozvani „Derbi Italije“ igraju Inter i Juventus.

Ove nedelje, sastaće se na „Meaci“. A glavni akter je – Antonio Konte. Čovek koji je postavio temelje današnjeg Juventusa je sada na klupi najvećeg protivnika, a kako stvari stoje, i jedinog konkurenta za titulu.

Tokom nedelje, obe ekipe su imale obaveze u Ligi šampiona, a uspešniji je bio Juve. Na svom stadionu savladao je Leverkuzen sa 3:0, dok je Inter i pored hrabre igre poražen od Barselone 2:1.

Tim iz Milana i dalje ima maksimalan učinak posle šest kola. Meridian nudi kvotu 2.70 da će nero-azuri slaviti. Ukoliko je pobeda gostiju izvesnija, kvota je 2.80, dok za pobedu „Stare dame“ Meridianbet ima kvotu 2.80.

Meridianbet za ovaj meč je spremio i specijalnu ponudu. Obe ekipe su dobre u skok igri, u svom stastavu imaju igrače koje mogu postignu pogodak glavom. Za ovu igru Meridianbet izdvojio je iz ponude  Lukakua i Ronalda, koji na svom kontu imaju pogodak glavom ove sezone. Da Lukaku postiže gol glavom Meridian daje kvotu 7.00, za istu igru je i ista kvota za Kristijana Ronalda.

Konteov Inter igra sjajno ove sezone, za njihovu dobru igru jedan od glavnih „krivaca“ je Stefano Sensi koji na svom saldu ima već tri postignuta gola i dve asistencije. Meridianbet nudi kvotu 25 da će mladi Sensi protiv Juventusa zasijati tako što će postići gol i asistirati.

Kad Ronaldo igra dobro i Juventus gotovo izvesno pobeđuje, kvota da će Ronaldo postići pogodak i Juventus ostvariti pobedu je 3.75.

Meridianbet je spremio specijalnu ponudu, direktan duel najboljih strelaca Intera i Juventusa. Kvota da će Lukaku postići više golova od Ronalda na ovom meču je 4.50, dok sa druge strane kvota da Ronaldo postigne više golova od Lukakua na ovom meču je 2.95. Lukaku i Ronaldo su u odličnoj formi, a kvota da obojica daju gol na meču je 6.50.
Nedelja, „Đuzepe Meaca“ i „Derbi Italije“ – vreme je za spektakl.

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*