ODLUKA DVA SATA RANIJE: Novi termin trećeg meča Crvene zvezde i Partizana

BEOGRAD, 3. 3. 2019. - Kosakaski Crvene zvezde pobedili su veceras u Beogardu Partizan 70:68 u utakmici 20. kola ABA lige. (BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV)

Zvanični sajt Jadranske košarkaške lige zvanično je potvrdio promenu satnice trećeg meča u polufinalnoj seriji između Crvene zvezde i Partizana. Iako je utakmica prvobitno planirana za 6. april u 20 časova, početak je pomeren za dva sata ranije.

Zvezda vs Partizan - Promenjen termin majstorice!

To znači da će se večiti rivali susresti u subotu od 18 časova. Nominalni domaćin ovog susreta biće Crvena zvezda, a interesovanje za meč je ogromno te se očekuju pune tribine. Trenutni rezultat u seriji je 1:1 pošto su obe ekipe ostvarile pobedu kada su bili domaćini. Treći meč biće ujedno i odlučujući jer se serija igra na dve dobijene utakmice.

Dejan Milojević, trener Mega Bemaksa, izjavio je da očekuje da će trijumf odneti Crvena zvezda zbog domaćeg terena. Interesantno je da Milojević očekuje da će u drugoj polufinalnoj seriju između Cedevite i Budućnosti pobedu odneti podgorička ekipa, iako je majstorica zakazana za nedelju u Zagrebu.

Kratko i jasno - Dejan Milojević prognozirao ishod polufinala ABA lige!

Šta vi mislite – ko će biti finalisti ABA lige?

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*