U Meridianu si na dobitku i kada ne prođe tiket – mesec dana nagrada na koje mogu računati apsolutno svi! (FOTO)

Foto: Meridianbet

Došao je i taj dan – trenutak koji su kladioničari željno iščekivali! Meridianbet će (konačno) objaviti detalje iznenađenja koje je spremio za svoje verne igrače.

Ono što je, sasvim sigurno, reč je o najmasovnijem sportskom takmičenju u kladioničarskom svetu i senzacionalnim nagradama koje su već spremne i čekaju na najuspešnije takmičare.

Uskoro kreće nova sezona u TOP ligama koje neće doneti samo vrhunski fudbal i uživanje u sportu, već i pravi spektakl za igrače u režiji Meridiana.

Start nove sezone u Ligi 1, od vikenda Premijer ligi i La Ligi, a od naredne nedelje Bundesligi i Seriji A, bio je i povod da Meridianbet organizuje takmičenje koje će svim igračima doneti fantastične nagrade, a pre svega predstavljaće veliku zabavu!

Nezapamćen nagradni fond će uživanje u fudbalu podići na još viši nivo. Novčane nagrade, prilika da osvojite Sony Playstation 4 – i to, čak četiri puta! Zatim, igrica za PS4 i kao „šlag na tortu“ – Televizor uz PS4! Definitivno, šansa koju ne treba da propustite!

Takmičenje će trajati nešto manje od mesec dana, od 11. septembra do 5. oktobra, i sastojaće se iz četiri faze.

Kladionica Meridian će u četvrtak 11. septembra zvanično objaviti i pravila takmičenja i nagrade koje očekuju najuspešnije igrače.

Kako biste bili u toku sa svim dešavanjima, i kako ne biste propustili sve neophodne informacije – registrujte se na sajtu meridianbet.rs i ne zaboravite da zapratite Meridian i na društvenim mrežama – Facebook, Instagram i Twitter.

Meridian ti pruža mnogo više od šanse za dobitak. Postani deo jedinstvenog takmičenja na ovim prostorima i zgrabi svoju sreću!

TEKST REKLAMA 2

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*