MERIDIANBET TIKET AZ Alkmar – Partizan: „Dvojka“ u Holandiji za evropsko proleće

Fudbaleri Partizana u četvrtak (18.55) gostuju AZ Alkmaru u Hagu, u okviru 5. kola Lige Evrope, sa jasnom namerom.

Možda će okršaj u Holandiji biti i najveći ispit zrelosti za ovu ekipu trenera Sava Miloševića. Računica je više nego jasna. Partizan samo pobeda ostavlja u igri za prolaz dalje a Meridianbet kvota na „dvojku“ je čak 6.20.

I za to je razlog više nego jasan – AZ igra sjajno ove sezone, drugi je u Erediviziji i kod kuće se bori za evropsko proleće. Ukoliko Alkmar slavi, odlazi na 11 bodova, crno-beli ostaju na četiri i bez šanse u poslednjem kolu protiv Astane.

Ako Partizan trijumfuje u Hagu, onda ga pobeda nad Astanom u Humskoj vodi u nokaut fazu. Naravno, pod uslovom da tada AZ ne pobedi Mančester junajted.

Da li očekivati crno-bele atake od početka, ili pak oprezniju igru? U Beogradu je bilo 2:2, možda sada probati GG&4+, na šta je kvota 2.72.

Kao i uvek, tu je Meridianbet specijal sa brojnim sjajnim igrama, da što zanimljivije ispratite još jedan Partizanov evropski izazov. Može da se kaže i tako blizu, a tako daleko.

Sami sebi su crno-beli zakomplikovali život remijem sa AZ-om u Humskoj, jer je protiv Junajteda svaki eventualni bod bio bonus. Kako se to nije desilo, sada je osvajač Kupa Srbije pred moranjem.

Koga bi navijači Partizana mogli da slave u četvrtak uveče? Trijumf je neophodan i ako pogodite da Partizan pobeđuje uz gol Sadika – kvota je 7!

Tu su i ostale zanimljive igre za vaše tikete, i najbolje kvote na putu ka crno-belom evropskom proleću…

Nadaju se navijači Partizana da će što više lopti završiti u mreži Alkmara, na bilo koji način. Ako gosti postignu gol glavom u Hagu kvota je odličnih 5.50 – baš vredi probati.

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*