NAJBOLJE KVOTE Žalgiris – Zvezda: Malo poena, mala razlika i „dvojka“ donose bogatstvo

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Žalgirisu u Kaunasu, u meču 10. kola Evrolige zakazanom za četvrtak od 19 časova.

Srpski i ABA prvak završava pakelni ciklus od četiri meča u sedam dana sa sigurna tri poraza. Izgubila je Zvezda od Asvela, Partizana i Albe, da li će moći da se izvuče protiv Žalgirisa?

S ozbirom na to kako igra – teško, ali je u sportu sve moguće i Meridianbet kvota na čistu „dvojku“ je sjajnih 4.80. Moraće i crveno-beli jednom da prorade…

Zvezda trenutno deluje veoma bledo, bez prave igre i zato je Žalgiris kod kuće apsoluni favorit, iako je litvanski velikan u seriji od tri evroligaška poraza.

Ekipa sa Malog Kalemegdana jednom će početi da izlazi iz krize i pobediti, ako ništa drugo zbog igre velikih brojeva, zato vam nudimo brojne opcije i najbolje kvote. Možda je pravi izbor igra da će u Kaunasu biti pobeda bilo kog tima sa 11-15 poena razlike, na šta je kvota 4.20.

Inače, Zvezda je na dnu tabele Evrolige sa samo dva trijumfa iz devet kola, a ni Žalgiris ne blista i ima svega jedan više. U međusobnim duelima vode Litvanci sa 4:2 u pobedama, a crveno-beli samo su jednom slavili u Kaunasu, na Badnje veče 2017. godine.

Okršaji dva tima po pravilu su veoma tvrdi, baš retko se desi da se pređe 150 poena. Ako i jedni i drugi budu ispod nivoa, to možete naplatiti kvotom 5.60 ako pogodite da će biti ukupno između 131 i 140 poena.

Neefikasnost Zvezde najviše leži u velikim problemima sa organizacijom igre. Nema ideje, nema kreacije, sve deluje prilično sporo u napadu… Dupli program Evrolige u ovom trenutku je svakako nešto što joj ne ide na ruku.

A, Meridian vam je kao po običaju spremio specijal i za ovu utakmicu, sa uvek zanimljivim igrama i najboljim kvotama. Može li Zvezda da šutira trojke više od 34.5 odsto, ili slobodno bacanja više (ili manje) od 77.5%?

Možda Zvezda igra ispod svih očekivanja, možda izgleda lošije nego što su navijači mogli da zamisle, ali možda nekako i proradi u Kaunasu pa prva stigne do 30 poena – dobar izbor za vaš tiket sa kvotom 2.90.

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*