KVOTE ZA ZVEZDA – ASVEL Nikad manja kvota na Zvezdu u crveno-beloj Areni

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju takmičenje u Evroligi i u petak (19) kao favoriti dočekuju Asvel u 8. kolu.

Novi crveno-beli spektakl sprema se u Areni! Srpski i ABA prvak retko je apsolutni favorit (kvota 1.26) u elitnom takmičenju, ali uz podršku punih tribina može do novog evroligaškog uspeha.

Zato je Meridianbet kvota 2.23 na „keca“ sa hendikepom 9.50. Dobila je Zvezda i jedan Fenerbahče, ranije i mnoge evropske velikane, zašto ne bi i Asvel dvocifrenom razlikom?!

Jako je važno znati, prilikom sastavljanja vaših tiketa, da Asvel ima četiri pobede u Evroligi, ali se sa svih gostovanja vratio poražen. Da li ta negativna serija može da se nastavi u Areni?

Zvezda prvi put igra sa timom iz Liona u Evroligi i ne očekuje se previše efikasna utakmica, jer je poznato kako crveno-beli na velikoj sceni često tvrdo igraju.

Ali vredi probati da će ukupno biti više od 155.5 poena na meču – kvota je čak 2.80.

Bitno je istaći i da Zvezda duelom sa ekipom iz Liona ulazi u paklen ritam od četiri meča u svega sedam dana. Posle je čekaju večiti derbi i dva evroligaška gostovanja tokom duplog programa.

Zato treba predvideti i kako će trener Andrija Gavrilović dozirati minutažu pred velike ispite, kako je sam nazvao naredne susrete. Veliko je pitanje da li će moći da računa na Stratosa Perperoglua, dok bi Čović i Davidovac trebalo da budu u timu.

To donosi i dodatnu kreaciju u napadu, raspucao se i Bili Beron, i čeka vas kvota 6 da će biti ukupno između 161 i 170 poena na meču.

Meridianbet vam nudi i uživo klađenje u sjajnoj atmosferi ako ne budete u Areni, termin je 19 časova, pa biste mogli da uživate i uz specijal ponudu.

Ako se kladite da će biti Zvezda pobediti u svakoj četvrtini, pogodićete fantastičnu kvotu 8.00.

Da li srpski i ABA prvak može do trećeg trijumfa u Evroligi? Odgovor stiže u petak nešto posle 21 čas.

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*