JUNAJTED – LIVERPUL: Okršaj neravnopravnih rivala

Mančester junajted dočekuje Liverpul (nedelja, 17.30) u 9. kolu Premijer lige i u verovatno najvećem derbiju Engleske.

 

Možda ne trenutno, ali istorijski gledano da. Ipak, duel na „Old trafordu“ biće okršaj neravnopravnih rivala. Šampion Evrope ide na noge posrnulom gigantu koji je na dva boda iznad zone ispadanja.

 

I zato se ne pamti da je Liverpul u gostima bio izraziti favorit kao sada, pa je Meridianbet kvota na trijumf Junajteda čak 4.95, a na „dvojku“ 1.70. Pritom je ekipa Jirgena Klopa jedina maksimalna sa svih osam pobeda u Premijer ligi.

 

Jasno je da je pred „đavolima“ đavolski težak zadatak, ali to je čar fudbala, jer ne pobeđuje uvek bolji i onaj kome se daju najveće šanse. Zanimljivo i da je pet od poslednjih 10 međusobnih susreta završeno bez pobednika, a mi vam dajemo sjajnu kvotu 3.85 na remi.

 

Nedelja i idealan termin za fudbalsko uživanje samo traže još neke podatke kako biste sastaviili vaš tiket. Jer, tako je zanimljivije pratiti utakmicu za koju u Meridianbet kladionicama imate i ponudu na klađenje uživo.

 

Mančester će gotovo sigurno igrati bez povređenih De Hee i Pogbe, za goste je upitan Mo Salah. Oleu Gunaru Solskjeru se ozbiljno drma klupa i malo toga će kalkulisati sa sastavom. Nije loše znati da Junajted posle derbija sa „Redsima“ gostuje Partizanu u Ligi Evrope.

 

Zato, ako navijački verujete u slavlje „đavola“, probajte naš specijal i pobedu od 1:0, 2:0 ili 2:1, jer se na vašem tiketu vrednuje kvotom 5.25. Mančester ne pripada društvu Brajtona i Šefilda, već vrhu tabele i zato bi možda baš ova utakmica mogla da bude prekretnica.

 

U suprotnom, Liverpul će još jednom demonstrirati moć i produžiti čudesno seriju, a ostanak na vrhu se svakako ne dovodi u pitanje posle meča na „Teatru snova“. Može li Markus Rašford da zapleše i zatrese mrežu u velikoj pobedi. Ako postigne gol i Junajted pobedi, to možete naplatiti kvotom čak 8.

 

Postoji i dodatni razlog da u Mančesteru veruju u pozitivan rezultat, jer šampionu Evrope baš ne prijaju gostovanja na „Old trafordu“. Samo jednom su „đavoli“ poraženi na svom terenu u poslednjih šest premijerligaških okršaja i to je Liverpul slavio sa 0:3 u martu 2014. godine. Od tada je Junajted u prvenstvu slavio pred svojim navijačima sa 3:0 i 3:1, pa je bilo 1:1, odnosno 2:1 i 0:0 u februaru ove godine.

 

Može li Liverpul do prve pobede u crvenom delu Mančestera posle više od pet godina ili se Junajted budi velikim trijumfom?

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*