PRAZNIK FUDBALA U KRUŠEVCU: Srbija – Paragvaj izanimljive kvote za proveru novih snaga

Fudbaleri Srbije u prijateljskoj utakmici dočekuju Paragvaj, u četvrtak od 20.45 na stadionu u Kruševcu.

Praznik fudbala u srcu Šumadije bez preteranog značaja može da donese opuštenu igru i efikasan meč za uživanje. Ali i za zaradu.

Selektor Ljubiša Tumbaković pozvao je i neke nove snage, pa će „orlovi“ imati dodatni razlog da se nametnu, što je razlog više da sastavite dobitan tiket.

Ako ne budete u mogućnosti da bodrite reprezentaciju na stadionu Mladosti u Kruševcu, pravo mesto za vas je u tom slučaju Meridianbet i brojne mogućnosti za klađenje.

Srbija je gotovo izgubila šanse za plasman na EURO 2020. preko kvalifikacija, pa će svu snagu usmeriti na baraž za Ligu nacija i tako se domogne EP.

Ipak, svakako pobeda je bitna i baš lepe kvote vas čekaju u našoj ponudu. Taman da se naši fudbaleri malo zagreju u prvom poluvremenu i u drugom dodaju gas za pobedu, pa je kvota 4.94 za igru x-1.

Verovatno će selektor Tumbaković želeti da proveri neke nove snage, i vidi na koga sve može da računa u ključnim borbama za Evropsko prvenstvo.

A, dok svi zajedno čekamo početak utakmice i da vidimo nešto novo, ne zaboravite da vas čeka i Meridianbet specijal ponuda, i kao i uvek vrlo zanimljive kvote.

Tako možete da sastavite vrlo zanimljiv tiket, na primer, da li će biti gol glavom na meču uz tačan rezultat 1:0, 2:0 ili 2:1, i da će prvi žuti karton biti u prva dva minuta. Zvuči prilično zanimljivo…

Poznato je i kako u Srbiji ima nekoliko miliona selektora i kako svi imaju fudbal u malom prstu. Ko će sada zaigrati u startnih 11?

Možda Nemanja Radonjić, koji je stigao do prvog gola u dresu nacionalnog tima na prošloj utakmici? Kvota je velikih 24 da će biti najmanje dvostruki strelac. Društvo u ofanzivi mogao bi da mu pravi tandem iz Ajntrahta koji čine Kostić i Gaćinović, i sa njihovim najmanje po jednim pogotkom takođe možete do fantastičnog dobitka.

Srbija – Paragvaj, četvrtak 20.45, Kruševac, i pravac Meridianbet po dobitan tiket.

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*