Đoković i Lajović u drugom kolu Vimbldona (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pobedom je startovao na Vimbldonu, pošto mu je u prvom kolu Slovak Martin Kližan predao meč zbog povrede pri vođstvu Đokovića 6:3, 2:0. Bio je to njihov četvrti mec i četvrta Đokovićeva pobeda, a u drugom kolu Novak će se sastati sa Čehom Adamom Pavlasekom koji je sa 3:1 pobedio Amerikanca Ernesta Eskubeda.

Dušan Lajović uspešno je startovao na Vimbldonu, pošto je u prvom kolu savladao Stefanosa Cicipasa iz Grčke sa 3:0 po setovima je bilo 6:4, 6:4, 6:4. Lajovića u drugom kolu čeka najteži mogući zadatak jer mu je rival Rodžer Federer.

TIPSAREVIĆ PREDAO MEČ ZBOG POVREDE, RADVANJSKA BOLJA OD JELENE

Jelena Janković eliminisana je na startu Vimbldona, pošto je  izgubila u prvom kolu od Poljakinje Agnješke Radvanjske sa 2:0 (7:6, 6:0). Obe teniserke su u prvom setu napravile po dva brejka, pa je pobednik tog dela igre rešen u taj – brejku, koji je pripao Poljakinji rezultaom 7:3. U drugom setu je na terenu postojala samo jedna teniserka Radvanjska koja je Jankovićevoj prepustila samo šest poena.

Janko Tipsarević završio je učešće na ovogodišnjem Vimbldonu, pošto je predao meč prvog kola Amerikancu Džaredu Donaldsonu. U trenutku predaje Donaldson je vodio sa 5:0 u prvom setu.

 

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*