Večiti rivali preokretima do polufinala Kupa Srbije (VIDEO)

Fudbaleri Partizana plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su posle preokreta na gostojućem terenu u Beogradu pobedili Voždovac sa 2:1. Domaći tim je poveo golom Nikole Srećkovića u 41. minutu, izjednačio je Uroš Djurdjević u 80. minutu, a pobedu Partizanu doneo je Leonardo u 90. minutu.

https://www.youtube.com/watch?v=3Avns54QPFo

Fudbaleri beogradske Crvene zvezde plasirali su se u polufinale Kupa pošto su na svom terenu savladali Mladost iz Lučana sa 4:2. Mladost je vodila na poluvremenu golom Radomira Milosavljevića u 45. minutu. Crveno – beli su preokrenuli u drugom poluvremenu, a golove su dali Gelor Kanga u 46, Nemanja Milić u 52, Boaći u 58. i kapiten Aleksandar Luković iz penala u 63. minutu. Konačan rezultat postavio je Milan Bojović, iz penala u 70. minutu.

https://www.youtube.com/watch?v=UfrK9SVaAJk

Pored Crvene zvezde i Partizana, fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su zabeležili sigurne pobede u svojim mečevima. Vojvodina je u Novom Sadu pobedila Borac iz Čačka sa 5:2, dok je Čukarički savladao Slobodu u Užicu 3:0.

 

 

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*