TIPOVANJE – PETAK: ‘Slonovi’ ruše vicešampione, Bajern gazi

Obala Slonovače – DR Kongo 1 @ 1.85

DR Kongo ima niz od pet pobeda u zvaničnim takmičenjima, a trijumfom su započeli i ovaj Kup Afričkih Nacija, savladavši Maroko 1:0. Sa druge strane, Obala Slonovače nije uspela da otključa mrežu Togoanaca, pa je meč završen bez golova. Verujemo da će Salomon Kalu i Vilfrid Zaha da prorade i da će branioci titule upisati prvi trijumf.

Frajburg – Bajern Minhen 2 & 3+ @ 1.58

Na poslednja dva gostovanja u Frajburgu, ekipa iz Minhena nije slavila. Imajući u vidu koliko ime Bajern predstavlja u nemačkom fudbalu, mala je šansa da se to desi i treći put zaredom. Uz to, domaćin ima lošu odbranu, koja je na svom terenu primila tri gola od Lajpciga i četiri od  Volfsburga. Imajući to u vidu, ne deluje da se Frajburgu piše dobro ni na ovom meču.

Pasoš Fereira – Moreirense 1 @ 2.15

Pasoš Fereira je u krizi forme i nije slavila na poslednjih šest utakmica, uključujući i Liga Kup. Ipak, nema sumnje da je reč o veoma kvalitetnoj ekipi i možda je baš ovaj meč šansa da se vrate na pobednički kolosek. Sa druge strane, Moreirense se veoma muči na gostovanjima i deluje da će se ta muka nastaviti.

Makabi Netanja – Hapoel Nazaret SP 1 @ 1.9

Ekipa iz Nazareta na gostovanjima nema pobedu od maja, od tada je u devet mečeva upisala samo tri nerešena rezultata. Jasno je da će na put prvoplasiranom Makabiju sa željom da sačuvaju svoj gol. Ne vidimo kako će u tome uspeti, a ne vidimo ni način da zatresu mrežu na ovako teškom gostovanju, te je naš tip pobeda Makabija bez primljenog gola.

Ukupna kvota: 11,94

 

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*