AUS OPEN – DAN 3: Jelena i Viktor idu dalje, porazi Dušana i Aleksandre

Jelena Janković plasirala se u treće kolo Australijan opena pošto je u drugom kolu savladala Nemicu Juliju Gerges sa 2:0 po setovima je bilo 6:3, 6:4.

Bila je ovo četvrta pobeda Jelene Janković u petom međusobnom duelu sa Julijom Gerges, a u narednoj rundi očekuje je duel sa Ruskinjom Svetlanom Kuznjecovom protiv koje ima skor 8:6.

VIKTORU PRIPAO JOŠ JEDAN MARATON

Viktor Troicki plasirao se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedio 43. igrača sveta Paola Lorencija iz Italije posle pet setova (6:3, 1:6, 7:6, 3:6, 6:3) u maratonskom meču koji je trajao tri sata i 50 minuta.

Troicki će u trećem kolu igrati protiv Švajcarca Stena Vavrinke, koji je u drugoj rundi pobedio 30. tenisera sveta Stiva Džonsona sa 3:0 (6:3, 6:4, 6:4). Srpski reprezentativac je do sada sedam puta igrao protiv četvrtog tenisera sveta Vavrinke, ali nikada nije izašao kao pobednik.

CONGA PREJAK ZA LAJOVIĆA

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo prvog gren slem turnira u sezoni, pošto je izgubio od 12. igrača sveta Žoa Vilfreda Conge iz Francuske posle tri seta (6:2, 6:2, 6:3).

Conga je bio bolji i savladao Lajovića posle sat i 45 minuta igre. Francuz je dominirao tokom celog meča, šest puta je oduzeo servis Lajoviću, koji je tokom celog meča uspeo da osvoji svega sedam gemova.

ALEKSANDRA KRUNIĆ ZAVRŠILA UČEŠĆE U MELBURNU

Aleksandra Krunić i njena partnerka u dublu Oksana Kalašnikova iz Gruzije nisu uspele da se plasiraju u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu.

One su izgubile od kanadsko – holandskog para Gabrijele Dabrovski i Mihaele Krajiček sa 2:0 po setovima je bilo 6:4 i 6:0. Ovim porazom Aleksandra Krunić završila je učešće u Melburnu pošto je prethodno eliminisana u kvalifikacijama za plasman u glavni žreb u singlu.

TEKST REKLAMA 2

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*